donderdag 25 juni 2009

Defecte vriescombinatie = vervangen

Enkele weken geleden kwamen we erachter dat het diepvriesgedeelte ( we hebben een koel/ vriescombinatie in de keuken) het niet goed meer deed. En aangezien de keuken, en dus ook de apparatuur nog geen jaar oud is... De diepvries ging steed op storing -> elke keer irritant piepgeluid. De stappen gevolgd uit de handleiding wat je moet doen als er iets aan de hand is.
Maar dat hielp niet.
Aangezien er 2 jaar garantie op zit, en deze verlengt is tot 5 jaar (als je van een bepaald merk 4 apparaten of meer hebt krijg je 5 jaar garantie, ik zal geen reclame maken) hebben we de klantenservice gebeld voor een monteur. Die zou enkele dagen later komen en heeft het ding vervangen wat zorg dat de diepvries vriest en op temperatuur blijft. Mocht hierdoor het probleem niet verholpen zijn moesten we bellen en zouden we een nieuwe koel/vriescombinatie krijgen.
Inderdaad doordat dat ding vervangen was bleef hij om de paar uur nog steeds op storing.
Weer gebeld en 7 dagen later is de koel/vriescombinatie vervangen en nu werkt het weer prima!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

hoi.leuk joh ! was het een liebherr ? die staan namelijk erg bekend met dit probleem heb het zelf namelijk ook gehad en een hoop moeite gekost. alles ontdooit enzo.

Marcella zei

Nee, het is een Atag. En is idd erg irritant. Denk je dat het bevroren is is het nog steeds zacht.

( ben wel benieuwd wie alle anonieme personen hier reacties achterlaten, hihi)

Anoniem zei

hoi ja klopt ik kon al het eten weggooien ! zonde van al het werk. maar heb er wel een vergoeding voor gehad want het was een fout in de machine.